Hamburg puca iz naših oružja: Petrić se pridružio Oliću u HSV-u

NJEMAČKI Bild objavio je ekskluzivnu informaciju o prelasku našeg napadača iz Dortmunda u HSV.

Trener kluba iz Hamburga, bivši dugogodišnji vođa Spursa Martin Jol zavapio je uoči nove sezone da treba još pojačanja. U kratkom izvješću njemačkih medija, koji tvrde da je dogovoren transfer Petrića u HSV, navodi se da je Jol dobio pojačanje kakvo je samo mogao poželjeti.

Petrić je u dresu Dortmunda prošle sezone zabio 13 pogodaka u Bundesligi, svega gol manje od Ivice Olića, kojem bi se trebao pridružiti u napadu HSV-a. Bilo je sasvim jasno da Petrić zastupa limitiranu momčad, i njegovi golovi imaju veću težinu ako se zna da je igrao za problematičnu ekipu.

Hamburški dnevnik Bild se poziva na vlastite izvore, a.prema njima, ljevonogi bi napadač Borussije otišao u Hamburg za Egipćanina Mohameda Zidana (26), te određeni novčani iznos.

Zidan je inače miljenik novog Borussijina trenera Jürgena Kloppa, pod kojim je u Mainzu igrao najbolji nogomet zabivši 22 gola u 41 nastupu.

Trener HSV-a Martin Jol prije utakmice prvog kola na Allianz Areni u Münchenu, u kojoj su u petak Hamburžani iznenadili Bavarce odigravši 2:2, najavio je pojačanja.

Mladen Petrić bi u dresu HSV-a trebao zamijeniti Rafaela van der Vaarta, koji je početkom mjeseca prešao u redove madridskog Reala. Bild piše da bi tijekom subote posao trebao biti zgotovljen.

D.C.
Foto: Bild.de

Pročitajte više