Harryju draži Woodgate koji nije igrao 14 mjeseci: "Ćorluka kao centralni branič? Hvala, ne bih"

VEDRAN ĆORLUKA ne kotira visoko u planovima Tottenhamova menadžera Harryja Redknappa, poznato je već dulje vrijeme. Prema izjavi koju je šef struke Spursa dao engleskim medijima - neće niti ubuduće.

U 25. kolu prvenstva Tottenham danas gostuje kod Blackburna, što bi mogla biti prva službena utakmica nakon pauze duge 14 mjeseci za Jonathana Woodgatea nakon što se ovaj, čini se, othrvao kroničnim problemima s preponama.

Upitan hoće li Woodgate biti u momčadi ili će svoje mjesto ondje naći Ćorluka uz Sebastiena Bassonga, Redknapp je jasno kazao:

"Zdravi Woodgate opcija je za koju bih se odlučio ispred svih ostalih. Svakako ne bih htio igrati s Ćorlukom i Bassongom. Ne znam jeste li gledali utakmicu protiv West Hama (poraz Tottenhama 1:0), no nakon nje sam odlučio da mi ta dvojica neće zajedno igrati."

Ćorluka je ove sezone odigrao šest ligaških utakmica za Spurse od čega četiri, a posljednju protiv West Hama u 6. kolu, u punoj minutaži. Jednom je ušao u sudačkoj nadoknadi, a posljednji puta u utakmici 21. kola protiv Fulhama. Tom prilikom na teren je utrčao u 27. minuti.

Pročitajte više