LIGE PETICE

Hit Serie A odigrao najluđu utakmicu sezone u Italiji

Foto: Getty Images / Guliver Image

ČUDESNI Cagliari živi najljepše snove ove sezone. Ponos Sardinije gubio je 0:2 i 1:3 od Sampdorije. Međutim, u posljednjih 20 minuta Cagliari je preokrenuo u najluđoj utakmici Serie A ove sezone i pobijedio 4:3! 

I stigao do četvrtog mjesta, koje vodi u Ligu prvaka!

No, ništa nije ukazivalo na nestvarnu pobjedu Cagliarija. Gosti su poveli u 38. minuti preko Fabija Quagliarelle, koji je zabio iz penala. Kad je Gaston Ramirez 52. minuti zabio za 2:0, činilo se da je sve gotovo.

Ipak, tako nisu mislili domaći. Radja Nainggolan je u 69. iz daljine pogodio uz desnu vratnicu i smanjio rezultat, ali je dvije minute kasnije neuništivi Quagliarella iz voleja s lijeve strane pogodio na prvu vratnicu i povisio na 1:3. 

Sampdoria je mislila da je gotovo i to joj se obilo o glavu. Joao Pedro je dva ubačaja pretvorio u golove, a drugi je zabio petom za 3:3 i dramatičnu završnicu.

I onda, u šestoj minuti sudačke nadoknade Luca Pellegrini je ubacio u srce šesnaesterca s lijeve strane, a Alberto Cerri u stilu pravog napadača, što i je, glavom poslao loptu od grede u mrežu za nezaboravnu pobjedu 4:3 i nastavak snova o Ligi prvaka. 

Embed from Getty Images

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više