Hit-napadač Premier lige nastavlja oduševljavati. Sheffield si zabio dva autogola

Foto: Profimedia

NAKON iznenađujuće pobjede Nottingham Foresta kod Newcastlea u režiji bivšeg napadača Svraka Chrisa Wooda, tradicionalni premierligaški Boxing Day nastavio se s još dvije utakmice. Bournemouth je na domaćem terenu s visokih 3:0 deklasirao Fulham, a Luton je u derbiju začelja rezultatom 3:2 slavio kod Sheffield Uniteda.

Bournemouth je nastavio sjajnu formu i za poraz u prvenstvu ne znaju od početka studenog. Izabranike Andonija Iraole u vodstvo je doveo Justin Kluivert u 44. minuti, a prednost je podebljao Dominic Solanke s bijele točke u 62. minuti. Solanke je nastavio svoju sjajnu formu s devet golova u posljednih osam kola. Konačni rezultat postavio je kolumbijski krilni napadač Luis Sinisterra prekrasnim golom u trećoj minuti sudačke nadoknade.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL SINISTERRE

VIDEO: Arena Sport

U drugoj utakmici Luton je došao do važne gostujuće pobjede. Gosti iz Londona poveli su preko Alfieja Doughtyja u 17. minuti, ali Sheffield je preokrenuo rezultat preko Oliver McBurnijea i Anela Ahmedhodžića u 61. i 69. minuti.

Međutim, to je bio sam prvi preokret na utakmici. Luton je došao do pobjede preko čak dva autogola. Svoju mrežu su tresli Sheffieldovi igrači Jack Robinson i Anis Slimane u 77. i 81. minuti.

► KLIKNI OVDJE I OVDJE I POGLEDAJ AUTOGOLOVE SHEFFIELDA

VIDEO: Arena Sport

 

Pročitajte više