Hloverkin nećak na izobrazbu u Dragovoljac

MLADI veznjak Hajduka Leo Novak, inače nećak popularne Hloverke, karijeru će nastaviti u redovima Hrvatskog dragovoljca. Naravno, radi se o posudbi, baš kao i prošle sezone kada se kalio među mosorašima u Žrnovnici.

Sve ovo rezultat je neprimjerenog ponašanja bahatog Hajdukovca koji je prije nekoliko dana nezadovoljan činjenicom što ne igra zalupio vrata Stanku Poklepoviću, pritom i zaprijetivši treneru druge momčadi Željku Mijaču. Odmah potom Poklepović  je napisao prijavu Upravi na ponašanje mladića, a isti je već sljedeći dan izrazio žaljenje.

"Posljednjih dana peku me oči, napala me bakterija, boli me, privikavam se na nove leće i to mi stvara posebnu psihozu. U srijedu sam bio na specijalističkom pregledu u Zagrebu kod dr Ćuruvije, a u četvrtak u splitskoj bolnici kod dr Miljak. Nadao sam se nastupu, tako su mi najavili, stavio sam nove leće, onda mi je rečeno da neću igrati. Ne sjećam se, nisam želio zalupiti vratima. Žalim zbog ishitrene reakcije", istaknuo je Novak.

Izgleda da se na koncu pronašlo solomunsko rješenje. Prijava protiv Novaka je stavljena u status mirovanja, a mladić je poslan na posudbu u Dragovoljac, gdje će biti prisiljen korigirati ponašanje, što je nužno za jednog prvoligaškog sportaša, koji Leo tek treba postati.

Pročitajte više