Hoće li Bayern i Napoli zaboraviti na ljepotu i čuvati svoj gol?

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

NAPOLI ove sezone definitivno ima momčad koja se može boriti za naslov prvaka Italije, te za dobar plasman u Ligi prvaka. Uostalom, već su ove sezone sa dva ili više gola razlike slavili protiv Milana, Intera i Villareala. Druga strana medalje su porazi od Chieva i Parme, gdje se Napolijeve napadačke zvijezde i nisu iskazale. Mazzarrijeva je momčad vrlo jaka u svim segmentima, no definitivno su najjači u napadu gdje igraju tri fenomenalna igrača poput Hamšika, Lavezzija i Cavanija. Jedna su od rijetkih momčadi koje u današnje vrijeme igraju s tri igrača u obrani, no kod njih to uglavnom jako dobro funkcionira. U ovoj će im utakmici velika pomoć doći s tribina budući da je San Paolo odavno rasprodan za ogled s Bayernom. Napoli u ovu utakmicu dolazi nakon poraza od Parme koja je izvrsno odgovorila na Mazzarrijevo uvođenje Mascare i Lucarellija. Igra s pet napadača u posljednjih petnaestak minuta nije urodila plodom, budući da je Parma postigla dva gola iz brzih kontranapada i uzela bodove. Što se izostanaka tiče, u ovoj utakmici Mazzarri ne može računati na Pandeva, Donadela i Britosa koji su ozlijeđeni. Pretpostavlja se da nitko od njih ne bi igrao u početnom sastavu ni da su zdravi, no Pandev bi vjerojatno dobio pokoju minutu s obzirom da je lani u dresu Intera postigao pobjednički gol u Munchenu koji je odveo Inter u četvrtfinale. Napoli pred svojim navijačima nije izgubio u posljednjih devet europskih utakmica, a u šest od tih devet utakmica nije primio niti jedan pogodak.

Bayern je ove sezone uistinu impresivan. Odigrali su četrnaest službenih utakmica i zabilježili jedan minimalan poraz u uvodnom kolu Bundeslige protiv Borussije M'gladbach, odigrali jednu utakmicu bez pogodaka protiv Hoffenheima, dok su u svim preostalim susretima pobjedili. Ne samo da su pobijedili, posebno je impresivno da je u svih tih četrnaest utakmica Bayern primio samo jedan pogodak. Manuel Neuer je nakon tog gola De Camarga bio kritiziran budući da su on i Boateng bili glavni krivci za njega, no nakon toga je mladi njemački reprezentativni vratar bio apsolutno briljantan i trenutno drži rekord sa 18 sati i 29 minuta bez primljenog pogotka. Jupp Heynckes je napravio uistinu odličan posao u Bayernu, a posebno je impresivno da je sve to učinio s gotovo identičnom ekipom koja je prošle sezone jedva došla do pozicije koja ih vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. U Napoliju će im najviše nedostajati Arjen Robben koji je ponovno ozlijeđen, a osim njega već neko vrijeme nema ni Brena. U konkurenciju za početni sastav vraćaju se Rafinha i Luis Gustavo.

Vjerojatni sastavi:

Napoli: (3-4-2-1): De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Inler, Dzemaili, Dossena, Hamšik, Lavezzi, Cavani

Bayern: (4-2-3-1): Neuer – Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm – Gustavo, Schweinsteiger – Muller, Kroos, Ribery – Gomez

BetPlace.net preporučuje:

Bez obzira na činjenicu što obje momčadi imaju brilijantne napadače, u ovoj utakmici ipak vjerujemo da će glavna koncentracija obje momčadi biti u čuvanju svoje mreže netaknutom. Ipak se mora uzeti u obzir činjenica da su Bayern i Napoli trenutno u odličnoj situaciji naspram Manchester Citya i Zuricha, a bod vjerojatno ne bi razočarao oba trenera. S obzirom da Napoli u europskim utakmicama djeluje čvršće u obrani nego u prvenstvu, te s obzirom na brilijantnog Neuera na vratima Bayerna, najboljom se okladom u ovom susretu čini igranje na manje od tri pogotka.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više