BOKS

Hoće li doći do boksačkog spektakla u Puli? Evo što kažu ljudi iza Anthonyja Joshue

Foto: Getty Images/Pixsell

U VELIKOJ BRITANIJI se sve ozbiljnije govori na temu Pule kao domaćina spektakularnog boksačkog meča za prvaka u teškoj kategoriji između Anthonyja Joshue i Kubrata Puleva.

Priču je u eter gurnuo Ivaylo Gotsev koji smatra da bi se borba Britanca i Bugara mogla održati pred gledateljima u pulskoj Areni, a sada je stigla potvrda i iz Joshuinog tabora.

Pula je želja

Tim koji stoji iza Anthonyja Joshue, prije svega Matchroom Boxing i Eddie Hearn, do sada nije spominjao lokacije, kao niti datume. No sad je i to došlo na red, a u njegovim se izjavama napokon našla i Arena u Puli. 

"Ne bi li bilo sjajno da prođemo kroz ovo sve i organiziramo veliku borbu za teškašku titulu u Ujedinjenom Kraljevstvu, i to ove godine. To je naš cilj i tek ako nam to propadne, gledat ćemo druge opcije kojih ima širom svijeta", rekao je Hearn za Sky Sports pa se okrenuo Puli, koju tim iza Puleva drži prvom opcijom:

"Hrvatska je opcija u ovom trenutku i dio je nekih širih razgovora. Joshuu u ringu očekujem već u rujnu, a na jesen bi mjere trebale biti ublažene dovoljno da se borba može održati."

 

Pročitajte više