Holivudske zvijezde zovu Balea u četvrtu ligu. Njegov odgovor je hit

Foto: Profimedia

HOLIVUDSKE zvijezde Ryan Reynolds i Rob McElhenney, vlasnici velškog kluba Wrexham AFC-a koji je izborio plasman u četvrtu ligu i o kojem smo pisali ovdje, pozvali su Garetha Balea da se vrati iz mirovine i priključi njihovom klubu. Američki komičar McElhenney, najpoznatiji iz serije Uvijek je sunčano u Philadelphiji, na Twitteru je napisao:

"Hej, Bale, idemo igrati golf. Uopće te neću četiri sata nagovarati da izađeš iz mirovine i odigraš još jednu magičnu sezonu." Bale je umirovljena nogometna superzvijezda koja je u siječnju završila karijeru nakon što je, među ostalim, s Real Madridom osvojila sve što je mogla

Reynolds: Na Robovim leđima brijanjem ću napraviti golf-teren

Bivši velški reprezentativac odgovorio mu je videom u kojem je Wrexhamu čestitao na promociji u viši rang, dok je u statusu na Twitteru dodao da bi mogao doći "ovisno o golf-terenu" koji ga čeka. Podsjetimo, 33-godišnji Bale je veliki ljubitelj golfa.

U dopisivanje koje prate milijuni ljudi uključio se i Reynolds: "Na Robovim leđima brijanjem ću napraviti profesionalni golf-teren ako na jednu sezonu dođeš u Wrexham. Međutim, nakon što sam pretražio internet, čini se da Rob nema dovoljno dlaka na tijelu kako bismo izveli ovaj plan."

Pročitajte više