BOKS

Hrgović nakon nove pobjede: Dubois, Povetkin, Whyte, želim ih sve

Foto: Robert Anic/PIXSELL

NAJBOLJI hrvatski boksač Filip Hrgović je stigao do 12. pobjede u karijeri u 12. meču karijere. Na Floridi je tehničkim nokautom svladao Rydella Bookera.

Hrgović je ponovno dominantno odradio svog protivnika koji ima čvrstu bradu, nije pao, no sudac je zbog teških udaraca u petoj rundi odlučio prekinuti borbu.

"Idemo ljudi, potpišite ugovor"

Nakon borbe, inače smireni Hrgović prvi put je prozvao ljude iz vrha svjetskog boksa koje želi vidjeti u ringu nasuprot sebe. Inače je poznat kako govori da se želi boriti protiv najboljih i da je na njegovom timu ugovaranje kvalitetnih protivnika, no sada je poručio da je nestrpljiv.

"Hvala Bookeru što je prihvatio borbu. Veliki je ratnik, imao je težak život. Imao sam dobru predstavu, puno teških utakmica, sudac je donio ispravnu odluku. Mislio sam da ću ga prije srušiti, ali odradio sam dobar posao. Dalje se želim boriti protiv najboljih u diviziji. Idemo ljudi, potpišite ugovor, nije to tako teško. Nestrpljiv sam, dobro se osjećam i želim tešku borbu. Boksači uglavnom pričaju preko Instagrama, a ne žele borbu s El Animalom. Trebaju mi velika imena. Michael Hunter, Daniel Dubois, Alexandar Povetkin, Dillian Whyte, Derek Chisora, želim ih sve", rekao je Hrgović nakon borbe.

 

Pročitajte više