Hrgović prebio Tovara u četiri runde za petu profesionalnu pobjedu

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAJBOLJI hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je Meksikanca Filiberta Tovara tehničkim nokautom nakon dominacije u prve četiri runde.

Meksikanac je do meča s Hrgovićem bio neporažen s devet pobjeda u karijeri, a ovo mu je bila i prva borba izvan domovine.

Hrgović se nametnuo od samog početka, direktima i krošeima radio je štetu suparniku i na kraju dobrom kombinacijom uzdrmao Tovara i uzeo prvu rundu. Hrgović je dominirao i u drugoj rundi, pogodio je nekoliko puta Tovara, ali i izbjegavao njegove pokušaje. Desnim krošeom odlično je pogodio Tovara koji je jedva ostao na nogama. Dominaciju je hrvatski boksač nastavio i u trećoj rundi, kada je već bilo jasno da će Meksikanac svakog trenutka pasti. Nakon nove serije Hrgovićevih udaraca u četvrtoj rundi i snažnog krošea u glavu, Tovarov trener bacio je ručnik i skratio muke svom boksaču.

Hrgović je tako došao do pete pobjede u petom profesionalnom meču.

"Ja se ne sjećam da sam ikad bacio toliko čistih udaraca. Nevjerojatno koliko se uspio održati, realno nije moja klasa, ali je vrlo hrabar dečko. Spreman sam i željan borbe", kazao je Hrgović nakon meča.

Hrgović je najavio da će sljedeći meč boksati 8. rujna u zagrebačkoj Areni.

Pročitajte više