boks

Hrgović: Radonjić me iznenadio. On je najvrjedniji Crnogorac

Foto: Guliver Image

FILIP HRGOVIĆ je u Klagenfurtu tehničkim nokautom pobijedio Marka Radonjića i tako došao do 13. pobjede u karijeri.

Hrgović nije imao nikakvih problema s Crnogorcem koji je u drugoj rundi četiri puta padao, ali je ostao na nogama, da bi sudac uoči početka četvrte runde prekinuo borbu. Hrgović ovom pobjedom neće previše napredovati na ljestvici, ali je popravio svoj skor.

"Moram priznati da me čak iznenadio. Dečko ima stvarno tešku ruku, mislio sam da će biti puno lakše. Stvarno je hrabar, padao je puno puta i dizao se. On je najvrjedniji Crnogorac", rekao je Hrgović u svojem stilu nakon borbe i nastavio:

"On bi sigurno nastavio, ali mislim da je njegov trener to prekinuo. Svaka mu čast što je prihvatio borbu i što se borio ovako lavovski. Ja sam sretan, trinaesta pobjeda je u džepu i idem dalje prema svojem cilju. Hvala svim ovim navijačima koji su došli iz svih dijelova Hrvatske, Austrije i Njemačke. Idemo dalje."

Hrgoviću je ovo bila prva borba od studenog prošle godine i već do kraja ove bi trebao ponovno u ring.

"Nastavljam dalje svojim putem, a to je prema borbi za poziciju glavnog izazivača po IBF verziji. Vjerujem da će se sljedeća borba dogovoriti do kraja godine. To je plan, ali nećemo puno o planovima jer ih se puno raspalo ove godine. Ima tu puno imena. Pregovori su već počeli s Martinom Bakoleom, ali tek kad bude službeno, to ćemo objaviti", zaključio je Hrgović u izjavi za RTL.

Pročitajte više