SP U RUKOMETU

HRS dobio rezultate Cindrićevog pregleda. Ništa od povratka u Egipat

Foto: HRS / J. Čabraja

HRVATSKA rukometna reprezentacija ipak će cijeli ostatak Svjetskog prvenstva u Egiptu provesti bez Luke Cindrića.

Postojala je nada da će se vratiti do finala smotre u Egiptu, iz kojeg je otišao jer u Aleksandriji nije bilo adekvatne medicinske opreme.

U četvrtak je bio na pregledu u Barceloni, odakle je HRS dobio loše vijesti.

Dr. Josep Gutierrez obavijestio je HRS da je magnetska rezonancija pokazala ozljedu aduktora te da naš srednji vanjski ne smije trenirati 15 dana. Prvenstvo završava sljedeće nedjelje.

Cindrić se tijekom priprema žalio na bolove u preponama. U Zagrebu je uoči puta napravio pretrage koje su pokazale da nema nikakve ozljede i normalno je doputovao u Egipat. Nakon prvog susreta s Japanom 15. siječnja u Aleksandriji, osjetio je nove poteškoće i u dogovoru sa Stručnim stožerom napustio Egipat. 

U intervjuu za Index Cindrić je rekao kako se nada da bi se mogao vratiti za desetak dana, što je ostavilo kakvu-takvu nadu da će zaigrati barem posljednjeg dana prvenstva u eventualnoj borbi za medalje, ali ta nada je nestala s vijestima iz Barcelone.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više