Dres Hrvatskog dragovoljca je hit: Na sebi ima kartu Hrvatske

Foto: Alpas Hrvatska 

HRVATSKI DRAGOVOLJAC, mali klub iz Sigeta, više ne živi raskošno kao za vrijeme predsjednika Stjepana Spajića, ratnog brigadira i jednog od kultnih likova HNL-a. Danas, 14 godina nakon Spajićeve smrti, bore se za opstanak u drugoj ligi. Nekad se u Sigetu igrala Europa. Spajićeva suluda energija održavala je Dragovoljac na životu.

Nakon što je on umro u klubu od srčanog udara, rezultate nisu ponovili. Igrali su prvu ligu, posljednji put u sezoni 2013/14., ali i to je velik zalogaj. Krpaju kraj s krajem, ali od svojih vrijednosti na odustaju.

Tako su predstavili i novi dres, u zaštitnoj crnoj boji, koji je na prsima i leđima prekriven motivom površine Hrvatske. Dres koji je mnogima već upao u oči u prodaju kreće 12. ožujka po cijeni od 299 kuna za komplet. U Dragovoljcu ističu da novi dres primiče domoljubne i sportske hrvatske vrijednosti.

"Cijeneći nacionalne vrijednosti, naši će igrači na svojim grudima ponosno pronositi hrvatska obilježja i ponos na sinove koji su dali život za Hrvatsku, a mladi će nogometaši Škole nogometa NK Hrvatski Dragovoljac odrastati i stjecati športsku edukaciju na pozitivnim vrijednostima domoljubnog zajedništva", navode na službenoj stranici.

Novi dres igrači Dragovoljaca predstavit će na utakmici protiv Sesveta u petak. 

 

 

Pročitajte više