La Liga

As: Hrvatski golman zatražio transfer. Žele ga prvak Francuske i dva engleska kluba

Foto: Guliver Image

HRVATSKI golman Ivo Grbić traži klub u kojem će braniti, a Atletico Madrid ga ne želi prodati, već ga planira poslati na posudbu, piše španjolski As.

Prvi izbor na golu aktualnog prvaka Španjolske je Jan Oblak, ali Madriđani imaju visoko mišljenje o Grbiću, zbog čega ga ne žele prodati.

Atletico računa na njega

Grbić je na ljeto 2020. godine stigao u Atletico iz zagrebačke Lokomotive, a visina odštete iznosila je 3.5 milijuna eura. On je za madridski klub zabilježio samo jedan nastup, i to u Kupu kralja kada je branio u pobjedi nad niželigašem Cardassarom (3:0).

Za Grbića su zainteresirani Lille, Granada i dva kluba iz Premiershipa, a jedan od njih ove sezone igra europska natjecanja, piše As.

Aktualni prvak Francuske Lille je spreman otkupiti Grbićev ugovor, ali Atletico razmišlja samo o posudbi, jer u budućnosti želi računati na 25-godišnjeg hrvatskog golmana.

Engleski klubovi mu nude mjesto prvog golmana

Oba engleska kluba Grbiću nude mjesto prvog golmana, a dok traje potražnja za njim, Atletico već razmišlja koga dovesti kao rezervu za Oblaka.

Jedna od meta je golman Borussije Dortmund Roman Burki, na kojeg ne računa novi trener njemačke ekipe Marco Rose, prenosi As.

Pročitajte više