HRVATSKI NOGOMETAŠI

Hrvatski hit stoper iz Wolfsburga laktom udario protivnika i dobio crveni karton

Foto: Getty Images

HRVATSKI stoper Marin Pongračić dobio je crveni karton u današnjoj utakmici 21. kola Bundeslige između njegovog Wolfsburga i Fortune Düsseldorf.

Igrala se 47. minuta kada je 22-godišnjak udarcem laktom srušio gostujućeg Moralesa koji je pao na travnjak. Sve se zbilo u drugom planu za vrijeme izvođenja slobodnog udarca gostiju pri vodstvu 0:1.

Pongračićev potez sankcioniran je isključenjem tek nakon što se upalio VAR. Sudac Steier pogledao je što se dogodilo te odlučio isključiti veliko Wolfsburgovo pojačanje.

Utakmica je završila 1:1. Gosti su poveli golom Zimmermanna u 13. minuti, izjednačio je Steffen u 50. Josip Brekalo odgledao je utakmicu s klupe.

Wolfsburg - Fortuna Düsseldorf Live Score

Inače, ovog siječnja je Pongračić stigao iz Red Bull Salzburga za 10 milijuna eura.

Već ima iskustvo igranja u Njemačkoj i Austriji, gdje je s 19 godina debitirao u 2. Bundesligi za Ingolstadt, a kasnije igrao i za 1860 München nakon što je prethodno stasao u Bayernovoj školi nogometa.

Njegove igre zapazio je i izbornik Zlatko Dalić koji mu je poslao pretpoziv za utakmice protiv Azerbajdžana i Mađarske u kvalifikacijama za Euro 2020.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više