Hrvatski navijači pjevali srpskoj sutkinji, a onda je ona napravila nešto sjajno

Foto: Index

SRPSKA sutkinja Marijana Veljović preko noći postala je zvijezda. Zahvaljujući brojnim hrvatskim navijačima koji su okupirali Lille u finalu Davis Cupa. Dvoboj Marina Čilića i Lucasa Pouillea, koji je Hrvatskoj donio drugi Davis Cup u povijesti, sudila je atraktivna Srpkinja Marijana Veljović, a hrvatski navijači u nekoliko navrata između gemova pjevali su joj stihove čuvenog hita Dubrovačkih trubadura: "Marijana, slatka mala Marijana, ja ću te čekati, dok ne svane dan. Marijana, slatka mala Marijana…"

Navijači su kroz cijeli meč vikali: "Marijana, javi se", no srpska sutkinja je ignorirala njihove povike. No nakon meča dogodilo se pravo oduševljenje na tribinama.

Sutkinja Marijana je krenula prema svlačionici, na putu je naišla pokraj hrvatskih navijača koji su opet krenuli s pjesmom, a sutkinja im je ipak zapljeskala i pozdravila ih.

Osim jučerašnjeg meča koji je odlučio pobjednika, Veljović je sudila i meč Čilića i Tsonge u petak, a hrvatski navijači su i tada pjevali jednoj od najboljih sutkinja svijeta.

Pročitajte više