"Htio sam spavati prije važne utakmice, a lik je prašio neku žensku na klaviru"

Foto: EPA

LEGENDARNI engleski napadač Alan Shearer ispričao je zanimljivu priču iz vremena dok je bio trener Newcastlea. Bila je 2009. godina i Newcastle se očajnički borio da ne ispadne iz Premier lige. Igrao je odlučujuću utakmicu protiv Aston Ville, a noć prije momčad je otputovala u Birmingham. Shearer se nadao da će se opustiti i naspavati u hotelskoj sobi prije važne utakmice, no nije bilo tako.

"Došli smo u hotel i zajedno večerali, popili par pića pa otišli na spavanje. Normalno sam legao u krevet i u dva-tri ujutro čuo sam neke zvukove. Ovo je istinita priča. Mislio sam da netko svira klavir. Onda sam čuo još neke stvari. Došuljao sam se da vidim o čemu je riječ. Imao sam što i vidjeti. Frajer je prašio neku curu na klaviru. Nisam znao što da radim. Viknuo sam: 'Hajde, stari, požuri se!", ispričao je Shearer u podcastu Garyja Linekera.

Nakon tako provedene noći, Ništa bolje nije bilo ni sutradan. Newcastle je izgubio od Aston Ville 1:0, a Damien Duff zabio je autogol. "Nije ni čudo da smo ispali iz lige. Odmah sam znao da je sve krenulo ukrivo", rekao je Shearer, koji nakon toga više nije trenirao Newcastle.

Pročitajte više