Ibričić: Bolji smo od Dinama i imamo sve u svojim rukama

POSLJEDICE špricanja suzavca na tribinu u Zaprešiću još su vidljive na Senijadu Ibričiću. Ibra je jutros na Poljud došao sa povezom preko desnog oka nakon što ga je redar poprskao sprejem. Srećom po Hajduk, nije ništa ozbiljno, ali Ibričić svejedno ne želi razgovarati o incidentu. O svemu ostalom ga se može pitati.

Euforija u Splitu je narasla do neba, konačno se posložio pravi Hajduk koji melje sve pred sobom. Prvo je u velikom derbiju nastradao Dinamo, jučer je svladan Inter, a već u srijedu Bijele očekuje polufinale Kupa protiv Cibalije. Majstor s mora je u igri za duplu krunu.

"U naletu smo, imamo seriju dobrih rezultata i sve ide kako treba samo se moramo pobrinuti da to što duže traje. Protiv Cibalije sigurno neće biti lako, ali bi bilo dobro kad bismo ostvarili dobar rezultat već u prvom susretu. Pobjeda od dva gola razlike, a da ne primimo gol bi bio odličan rezultat za uzvrat", rekao nam je Ibričić.

Ibričić ove sezone na poziciji napadača igra sjajno, dosad je zabio sedam komada. U Zaprešiću je odlično primio loptu i matirao Delača, a svi pamtimo velemajstorski gol koji je zabio Butini na Poljudu.

"Dobro je, zadovoljan sam. Postigao sam dva gola u zadnje dvije utakmice, ali je najvažnije da momčad igra dobro i da pobjeđujemo."

Hajduk je nakon dvije i pol godine konačno preuzeo vrh ljestvice od Dinama. Modri su sinoć svladali Slaven Belupo, ali igra nije nikoga oduševila.

"Ma puno se pričalo o tome, ne bih previše o Dinamu. Imamo sve u svojim rukama i ne trebamo se zamarati njima. U ove dvije utakmice smo pokazali da smo bolja ekipa od njih", zaključio je Ibričić.

M.Pa.
Foto: Vladimir Dugandžić (Cropix)

Pročitajte više