Ibro na odlasku: Na listi zainteresiranih Galatasaray, ali i HSV!

U TRABZONSPOR je Željko Kerum prodao Dragu Gabrića, Zdravko Mamić odveo je Hrvoja Čalu. Obojica su dogurala do reprezentacije. Turci ordiniraju tržištem naše regije, a s Hajdukom već imaju konture sigurnog poslovnog odnosa.

Hoće li u skorašnje vrijeme krenuti s lobiranjem za Senijada Ibričića? Turski mediji pišu da je direktor kluba s Crnog mora Unal Karaman već dobro upoznat s kvalitetama Hajdukovca kojem posljednjih dana nije problem javno priznati da, nezadovoljan, razmišlja i o odlasku iz Splita. Još ljetos, dok su se za njegove usluge zanimali klubovi poput HSV-a, govorio je da razmišlja samo o Hajduku.

Turci će se pokušati uključiti u situaciju, menadžer crveno-plavih Ibrčića pratio i u BiH reprezentaciji, a možda bi utakmice s Portugalom mogle biti novi pokazatelj i drugim kupcima.

U Turskoj o Ibričiću pišu kao jednom od nositelja igre hit momčadi BiH te kao o strijelcu Hajduka, koji je ove sezone zabio četiri pogotka.

Zastupnici bih ofenzivca Anđelko Jurčić i Davor Vokić potvrdili su nam interes turskih klubova, Trabzonspora i Galatasaraya, ali i istaknuli da interes Nijemaca i Engleza također postoji. U igri je još i HSV, posljednjih se dana spominje Blackburn. Neki od predstavnika naći će se i na tribinama lisabonskog stadiona, zajedno s Ibrinim zastupnicima...

Pročitajte više