LIGE PETICE

"Icardi je kukavica, a PSG idealan klub za njega jer tamo igraju egomanijaci"

Foto: EPA-EFE

MAURO ICARDI prešao je u PSG iz Intera i time okončao mučan period u milanskom klubu koji je trajao mjesecima. Icardija je najčešće zastupala njegova kontroverzna supruga i menadžerica Wanda Nara, što je argentinskom napadaču stvorilo loš publicitet. 

Od kapetana i miljenika tribina Giuseppea Meazze postao je omražen. Postao je višak u klubu pa je krenuo u potragu za novim klubom. Situaciju su pratili Juventus i Napoli, što je posebno iznenadilo legendarnog talijanskog napadača Paola Di Canija.

"Čudi me što je gospodin kao što je Carlo Ancelotti htio dovesti Icardija u Napoli. Osim što nije moderan napadač, on je kukavica. Nije imao hrabrosti ni obraza ispričati se svojim suigračima zbog riječi svoje supruge. Nimalo me ne iznenađuje njegov odlazak u PSG, za nedisciplinirane egomanijake poput njega taj klub dođe poput prirodnog odredišta", smatra bivši igrač Juventusa, Napolija, Milana, Lazija i West Hama.

Argentinac je potpisao za PSG i došao na posudbu, ali je prvo morao produljiti ugovor jer mu je aktualni isticao 2021. godine. Iako ne računa na njega, Inter je inzistirao da se suradnja produlji na godinu dana kako Icardi idućeg ljeta ne bi ucjenjivao klub.

Nerazzurri su htjeli osiguranje jer je Icardi u teoriji sljedećeg ljeta mogao doći s posudbe iz Pariza i godinu dana prije isteka ugovora dovesti Inter u tešku situaciju.

Talijani su za posudbu od godinu dana dobili pet milijuna eura, a dodatnih 65 milijuna eura mogu očekivati idućeg ljeta ako PSG odluči otkupiti argentinskog golgetera.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više