IEM OAKLAND Počeo 300 tisuća dolara vrijedan CS:GO turnir

Foto: ESL

VEČERAS počinje 300 tisuća dolara vrijedan CS:GO turnir na Intel Extreme Mastersu u Oaklandu, na kojem ćemo se natjecati gotovo sve najbolje ekipe na svijetu! 

CS:GO sezona nastavlja se večeras s grupnom fazom IEM-a u Oaklandu, 300 tisuća dolara vrijednog turnira koji će se igrati od 14. do 19. studenog. Čak osam od deset najboljih CS:GO ekipa po hltv.org rankingu nastupit će na turniru, što ga čini jednim od najjačih turnira ove godine. 
 
Igrat će se dvije skupine s po šest timova u kojima će svaki tim igrati jednu mapu protiv svakog protivnika. Pobjednici skupina proći će odmah u polufinale, dok će ekipe na drugom i trećem mjestu u skupini igrati četvrtfinalne mečeve. U doigravanju igrat će se serija na dvije dobivene sve do finala u kojem će pobjednik morati pobijediti na tri mape. 
 
Valja napomenuti kako će Boltz igrati za SK Gaming, a Team Liquid će nastupiti s novopridošlim steelom. Prava je šteta što na turniru nećemo vidjeti Virtus.pro koji je nevjerojatno odigrao na EPICENTER turniru, gdje su završili drugi nakon epskog finala protiv SK Gaminga. 
 
FaZe Clan očekuje ponovno dokazivanje da su najbolja ekipa na svijetu nakon što se na prvo mjesto vratio brazilski SK Gaming, koji je ujedno i glavni favorit za naslov. Uz FaZe Clan, tu su još Astralis i G2 Esports, dvije odlične ekipe koje uvijek mogu otići do kraja, dok će svaki drugi ishod biti veliko iznenađenje. Turnir je započeo s mečom između Ninjas in Pyjamas i Astralisa, nakon čega će igrati EnVyUs i SK Gaming. Sve mečeve možete pratiti na službenom Twitch.tv kanalu.

Pročitajte više