Igrači Chelseaja se svađali tko će pucati penal. Komentator: Fali im daska u glavi

Screenshot: X

CHELSEA je sa 6:0 pobijedio Everton u utakmici 33. kola engleske Premier lige nakon četiri pogotka Colea Palmera te po jednog pogotka Nicolasa Jacksona i Alfieja Gilchrista. Peti gol Chelseaja, a četvrti Palmera, pao je nakon izvođenja udarca s bijele točke. Prije penala svjedočili smo bizarnoj situaciji.

Naime, Palmer je pao nakon jednog duela u kaznenom prostoru, ali sudac nije dosudio kazneni udarac nakon tog pada već nekoliko sekundi kasnije nakon prekršaja na Noniju Maduekeu. Očito je zbog toga Madueke smatrao da je na njemu red da izvede penal, a Palmer se s time nije slagao već je uzeo loptu kako bi ga sam izveo.

Komentator se nije mogao načuditi

Nakon toga se u naguravanje uključio i Jackson, ali na kraju je Palmer ipak zadržao loptu i zabio gol. Koliko je situacija u kojoj su se našli igrači Chelseaja bila bizarna najbolje opisuje reakcija komentatora utakmice.

"Cole Palmer nosi Chelsea i zabio je sve penale koje je dosad pucao, a Madueke i Jackson idu raditi ovo. Očito im nešto nedostaje, neka daska u glavi", rekao je komentator Arena Sporta u prijenosu uživo tijekom vrlo bizarnog sukoba nogometaša Chelseaja.

Needless pushing and shoving as both Nicolas Jackson and Noni Madueke are unhappy they can't take the penalty
byu/dragon8811 insoccer

Video: Arena Sport

Pročitajte više