Igraču PSG-a skoro pukla noga, Tuchel poludio: "Nosite to sr***e od VAR-a doma"

Foto: Screenshot Twitter

ČETIRIMA golovima u pobjedi protiv Rennesa (4:1) nogometaši PSG-a izjednačili su impresivan rekord. U prvih 20 kola francuske lige postigli su čak 66 golova. Takav pothvat napravio je i RC Paris u sezoni 1959./1960.

PSG nije posebno osjetio izostanak ozlijeđenog Neymara, iako se na poluvrijeme otišlo poravnatim rezultatom. Cavani je u sedmoj minuti donio prednost domaćinima, ali u 28. je izjednačio Niang.

Ipak, u nastavku su stvari sjele na svoje mjesto, pa su Di Maria (60'), Mbappe (66') i ponovno Cavani (71') PSG-u donijeli uvjerljivu pobjedu.

Od prvih 20 ligaških utakmica sezone PSG je dobio čak 18, uz dva remija. Prvi pratitelj Lille ima 13 bodova manje i dvije utakmice više.

Nakon utakmice trener Parižana Tomas Tuchel nije pričao o utakmici, već je presicu iskoristio kako bi se obračunao s videotehnologijom u nogometu.

Naime, igrač Rennesa Niang je brutalno, otvorenim đonom startao na zglob Kehrera i pravo je čudo da braniču PSG-a nije pukla noga. Igrač Rennesa je nakon pregleda snimke dobio samo žuti karton.

''Idite kući i nosite to sranje od VAR-a sa sobom'', urlao je Tuchel, pa je nastavio:

''Zašto imamo VAR? Čemu VAR? Ako je penal, nema penala, ako je crveni karton, nema crvenog kartona. Očito nema smisla ni gledanje snimki. Smiješno.''

Pročitajte više