Esport

IMAJU LI INDEXOVI NOVINARI NAJBOLJI POSAO NA SVIJETU? Otvorili smo PlayStation Room!

Index PlayStation Room Luka Šangulin / Index

INDEXOV PlayStation Room izgleda kao mokri san svakog adolescenta koji igra videoigre, ali i onih starijih, koji to ne žele priznati. SMART TV, PlayStation 4 Pro i VR set samo su dio opreme koja se nalazi u omiljenih 10-ak kvadrata u redakciji. Osim igranja i opuštanja, služit će i za prijenose uživo iz redakcije, recenzije najnovijih naslova, a povremeno ćemo pred konzolu smjestiti i neke zanimljive goste. No, prije svega, sami pogledajte što se sve unutra nalazi.

Kroz Indexov PlayStation Room proveli su vas Stjepan Mati i Luka Marušić, koji se posljednjih tjedana ne skidaju s God of Wara, odlične ekskluzive za PlayStation 4 koja od izlaska obara sve rekorde.

>>> God of War: IGRA ZBOG KOJE SAM SE VRATIO PLAYSTATIONU 

 

Video: Sanja Padjen

Indexov PlayStation Room opremljen je Samsungovim SMART TV-om dijagonale 127 centimetara. Igre će pokretati PlayStation 4 Pro s memorijom od 1TB. Za početak smo se odlučili uzeti dodatna tri PS4 DualShock v2 kontrolera u crnoj boji kako bi se uklopili uz konzolu. Kako bi baterije kontrolera bile pune, brine se PS4 Dualshock stanica za punjenje.

Tu su još PS4 VR set s Move Twin Pack kontrolerima i G29 Driving Force Racing volan s pedalama od Logitecha. Kako ne bismo smetali kolegama u redakciji, odlučili smo se uzeti i PS4 Wireless Stereo headset. Svu opremu ćemo dodatno recenzirati u narednim tjednima s fokusom na to isplati li se i u kojoj mjeri ulagati u dodatke za PlayStation 4.

Imate li kakvih prijedloga što bismo mogli dodati u naš PlayStation Room ili kako ga dodatno poboljšati, pišite nam u komentare. Kako je prošlo predstavljanje uživo, možete se uvjeriti i sami.

 

Video: Sanja Padjen

Pročitajte više