Index pronašao dokaze: Točan rezultat utakmice Varteks - Zadar znao se u petak!

ZA NAMJEŠTALJKU je, navodno, znao i branič Osijeka Makedonac Goran Todorčev, koji je "predvidio" i nedavnu pobjedu Osijeka na Poljudu.

Kako je vjerojatnost da se rezultat utakmice Varteks - Zadar slučajno pogodi dva dana prije utakmice, gotovo ravna nuli, sugeriramo kako je utakmica svakako namještena.

Podsjetimo, ovako je vanjski suradnik Zadra, Reno Sinovčić, reagirao na upit Indexa o namještaljki.

Reno Sinovčić: Bože sačuvaj

Na pitanje je li moguće da je utakmica Varteks - Zadar bila namještena, "vanjski suradnik" NK Zadra Reno Sinovčić odgovara: "Ma, Bože sačuvaj".

Nije li čudno što se veliki broj ljudi kladio upravo na rezultat 5:2?

"Nemam pojma, majke mi. Prvi glas", rekao je Reno i poklopio nam.

Treći vratar Zadrana Rogić, također, je danas polije podne demantirao namještaljku.

"Tko je to vidio namještati? Demantiram tu tvrdnju, naime, ne znam gdje se to uopće može kladiti na rezultat 5:2. Znate, nama posljednjih tri, četiri kola rezultat nije bio primaran, jer smo osigurali ostanak", rekao je Rogić.

Na pitanje kako je upravo to sumnjivo, nepostojanje rezultatskog imperativa, Rogić napominje: "Jednostavno ne vjerujem, u prvoj momčadi igrala je većina juniora".

Kladionice u BiH "prepoznale" prijevaru?

Za kraj treba napomenuti da su prema našim informacijama neke od bosansko-hercegovačkih kladionica prepoznale prijevaru te nakon nekog vremena nisu više uopće imale u ponudi mogućnost klađenja na broj golova ili točan rezultat utakmice Varteks - Zadar.

Tako je, primjerice, kladionica Bet live ponudila razradu za ostale utakmice Prve HNL, međutim za utakmicu Varteks - Zadar nudila je samo osnovnu ponudu.

Za namještaljku znao i branič NK Osijeka Goran Todorčev?

Jedan od forumaša napisao je: "Jedan momak, Todorčev, igra u Osijeku, još u petak nam je javio da ce biti 7+ golova".

"U subotu oko 11 sati ujutro, već je bila blokirana u cijeloj Makedoniji. Moglo je da se igra samo na jednom mjestu, a kvota je bila 15", dodao je.

Dodajmo kako je, navodno, Todorčev dojavio i pobjedu Osijeka na Poljudu.

V.B./R.J./M.Š.
Screenshots: GTA-team

Pročitajte više