INDEX SPORT VODI VAS NA SPEKTAKL Sandra Perković sprema rekord, to se ne propušta!

Foto: PR 

DVOSTRUKA svjetska i olimpijska prvakinja u bacanju diska sva svoja zlata branit će danas na domaćem stadionu, na Mladosti uz Savu.

Teško je vjerovati da se može dogoditi iznenađenje kao prije četiri godine kada je Gia Lewis-Smallwood pobijedila na Hanžeku olimpijsku i svjetsku prvakinju Sandru, bacivši pritom sa 66.29 i novi rekord mitinga. Sandra je tada bila druga sa 65.63.

Amerikanka je i sada na startnoj listi, no daleko od svojih rekordnih dosega (69.17). Naša najbolja sportašica je, pak, u takvoj formi da se više nego o njezinim suparnicama priča o mogućnosti da disk prvi puta na Savi preleti 70 metara.

Naravno da će Sandri u tome pomoći i jaka konkurencija, koju, uz spomenutu Giu Lewis-Smallwood, predvodi bivša svjetska i europska doprvakinja Nadine Müller.

Jedno nije sporno - disk će danas navečer na Mladosti letjeti jako daleko!

Index vas vodi na Hanžekovićev Memorijal! Poklanjamo pet puta dvije ulaznice za spektakl na Savi. Kako do ulaznica? Lajkajte ovaj post na stranici Memorijala Borisa Hanžekovića.

Potom na Facebooku Index Sporta odgovorite na nagradno pitanje: koliko iznosi rekordan hitac u karijeri Sandre Perković? Požurite, kliknite na Facebook Index Sporta, nagrađujemo prvih pet osoba koje točno odgovore na nagradno pitanje. Ulaznice će vas čekati na ulazu na stadion Mladosti, detalje javimo u inbox. Sretno i vidimo se na Hanžeku. 

Pročitajte više