Ipak ćemo gledati okršaj Aco - Repeša!

NEOČEKIVANO zvuči činjenica da je u drugom polufinalu Eurocupa domaćin Benetton pokleknuo pred Cajasolom, no samo za one koji nisu pratili tu zaista ludu, nabijenu predstavu. Momčad Jasmina Repeše zaostajala je cijelu utakmicu i na kraju izgubila 75:63.

U trećoj četvrtini uspjeli su se Talijani primaknuti na minus šest, a onda je, zanimljivo, Siniša Herceg dosudio Bulleriju nepostojeći faul, na što je Repeša poludio, a naš sudac mrtav - hladan pokazao mu je tehničku. Milosti nije imao ni prema Hrvoju Periću u posljednjoj četvrtini, no iako će Talijani imati što reći na suđenje, činjenica je da je njihova košarka tijekom cijelog susreta bila siromašna.

Herceg razljutio Repešu

"Nismo izgubili zbog sudaca, već zato jer je protivnik bio bolji od nas. Žao mi je zbog moje reakcije, ali ona je bila prirodna. Moj zemljak Herceg zna da sam napravio dobru stvar. Radi ovaj posao već 25 godina, razočarao me. Može se pogriješiti jedan put, to svatko može. Ali kada netko pogriješi dva puta na jednak način, onda to zaista nije u redu.", vrlo otvoreno komentirao je Repeša.

"Pokleknuli smo pod pritiskom, sutra moramo osvjetlati obraz i opravdati činjenicu da smo doveli na utakmicu ovoliko ljudi i razočarali ih.", rekao nam je nakon susreta kapetan Benettona Sandro Nicević.

Susret Cedevite i Benettona za treće mjesto u nedjelju na na rasporedu u 18 sati.

"Nismo bili dovoljno agresivni, ni u napadu ni u obrani. Uhvatila nas je nervoza, počeli smo puno pričati umjesto da igramo. Dva puta smo se skoro uspjeli vratiti, ali ovo nije bilo dovoljno da pobijedimo momčad kao što je Cajasol. Nadam se da ćemo se sutra ponašati kao profesionalci. Zahvalio sam se igračima jer su se borili.", dodao je trener Benettona.

Pročitajte više