Ivan Šijan iz KHL Medveščak: Ja i cura planiramo svadbu, ali prvo treba skupiti novca



BRANIČ hokejaškog kluba Medveščak, Ivan Šijan u razgovoru za Index otkrio je što ga je privuklo kod cure, misli li se ženiti te koliko je "luksuzan" život jednog hokejaša. Naime, on je u četvrtak zajedno s nekolicinom kolega iz kluba došao na otvaranje jednog specijaliziranog dućana u Zagrebu, a osim njega tamo je bila i Renata Sopek s dečkom Sergejom, Željka Antunović te mladi hrvatski rukometaši.



"S curom sam tri godine, kod nje su me privukle oči"

"S curom sam tri godine, kod nje su me privukle oči, svidjela mi se na prvi pogled, tako sam je `zapikao` i završili smo zajedno", otkrio nam je odmah, sa smiješkom na licu, 21-godišnji Ivan. Zanimalo nas je, planira li nakon te duge veze ući u brak s djevojkom, a on nam je otkrio: "Planiramo svadbu, ali polako. Prvo treba skupiti novaca, ali bit će".

"Od ovog sporta se živi dobro, ali ne može se tako brzo zaraditi"


Kako smo navikli slušati o nevjerojatnim ciframa koje dobivaju neki naši sportaši, posebno nogometaši, za svoje ugovore, pitali smo ga može li se živjeti od hokeja, a on nam je odgovorio: "Od ovog sporta se živi dobro, ali ne može se tako brzo zaraditi. Sad sam ovdje tek drugu sezonu". Stoga smo ga pitali, kako ima tek 21 godinu, gdje se vidi u sportskoj budućnosti i kakvu si karijeru predviđa: "Ne predviđam ništa, htio bih ostati u Medveščaku toliko dugo dok mogu igrati, eventualno ako se vani nešto dobro pojavi. Ma da ostanem na ovoj razini hokeja, ja bih bio zadovoljan".



"Još nisam razmišljao čim bih se bavio nakon hokeja, nemam rezervni plan"

Kao svakom sportašu, Ivanu bi samo jedna teža ozljeda mogla zaustaviti karijeru. Stoga brojni od njih vrlo rano počnu smišljati "B plan" ili se upuštati u poduzetničke pothvate. "Ja još nisam razmišljao čim bih se bavio nakon hokeja. Nemam rezervni plan. A što mogu? Mogu biti trener, to mi je najbliže, ali sad se dosta fokusiram na sezonu i to hoću napraviti, ne razmišljam o tim stvarima", priznao nam je mladi sportaš.

"Jako volim svoj klub, morali bi mi duplo platiti da odem u neki drugi"

Naposljetku, kako je Ivan dosta vezan za svoj klub, pitali smo ga pod kojim uvjetima bi prešao u neki drugi. "Prešao bih u drugi klub da dobijem bolju ponudu, ali ja sam 17 godina u ovom klubu, ne serem, lijepo mi je tu tako da bi morala biti bolja ponuda, barem duplo veća od ovoga sada", iskreno je priznao, ali nam nije otkrio o kojoj se svoti trenutačno radi.

Pročitajte više