Ivana Brkljačić nabila menadžera Blanke Vlašić na partyju u Splitu

BIVŠA hrvatska atletičarka i današnja direktorica Hanžekovićeva memorijala Ivana Brkljačić iz nepoznatog je razloga izgubila živce na domjenku u hotelu Lav nakon splitskog atletskog mitinga. Nakon kratke i žučne rasprave, svjedoci tvrde, napala je menadžera Harralda Edletzbergera.

Prema svjedočanstvima, Brkljačić je Blankina menadžera udarila nogom, pa potom i rukom, a on je ostao suzdržan. Krenuo je prema recepciji, no uvjeren je da ne zove policiju. Ostaje vidjeti hoće li Austrijanac podnijeti kaznenu prijavu protiv Brkljačić zbog fizičkog napada.

Edletzberger je prepričao kako ga je Brkljačić udarila nakon prepirki oko poslovnih stvari. Svi prisutni bili su iznenađeni zbog ekscesa, no situacija se uskoro smirila.

Brkljačić ne želi komentirati junački nasrtaj na muškarca te tvrdi da će se o svemu očitovati preko odvjetnika. Prema riječima upućenih, povod za sukob bili su nerazriješeni računi iz prošlosti kad je Edletzberger bio menadžer "Hanžeka".

Prigovaralo mu se da ne može dovesti istinske zvijezde usprkos zadovoljavajućem budžetu. Što se tiče same Brkljačić, često je prati manjk samokontrole, pa je često plakala i na borilištima. Nakon sportske karijere krenula je u onu činovničku, a u predsjedničkim izborima bila rado viđena podrška u stožeru Milana Bandića.

Vlašić: Ne zanima me ništa što nije vezano uz Blanku i stožer

Upitan da nam prokomentira slučaj, Joško Vlašić, koji je bio prisutan tijekom nemilog čina, nije želio podijeliti svoje mišljenje. "To nije ništa što je vezano uz Blanku ili stručni stožer, stoga nemam komentara", rekao je Vlašić.

Pročitajte više