Ivanušec u bolovima iznesen s terena. Izvrnuo je gležanj

Foto: Screenshot

FEYENOORD je u 1. kolu skupine E Lige prvaka pobijedio Celtic 2:0 golovima Stengsa u 45. i Jahanbakhsha u 76. minuti, ali je ostao bez Luke Ivanušeca koji se ozlijedio u 89. minuti susreta. Hrvatski reprezentativac iskrenuo je zglob pri doskoku i u bolovima je na nosilima morao biti iznesen s travnjaka.

Ivanušecu je od dolaska iz Dinama ovog ljeta za 9.6 milijuna eura odmah postao standardni član prve postave i započeo je obje prvenstvene utakmice kao i ovu u Ligi prvaka. U prvom nastupu protiv Utrechta je upisao asistenciju, a u zadnjoj prvenstvenoj pobjedi protiv Heerenveena 6:1 je zabio i svoj prvi gol.

Čak i ako je riječ o lakšoj ozljedi, Ivanušec gotovo sigurno neće igrati za vikend u velikom derbiju protiv Ajaxa u Amsterdamu. Feyenoord nakon pet kola ima 11 bodova, jedan manje od vodećih PSV-a, AZ-a i Twentea. Ajax ih je skupio samo pet.

Trener zabrinut: ''Ne gajim iluzije'' 

Nizozemski klasik između Feyenoorda i Ajaxa je u nedjelju, a trener kluba iz Rotterdama Arne Slot je zabrinuto rekao da se boji da neće moći računati na hrvatskog reprezentativca.

''Ne znam točno koliko je loše. Ako je Luki ozlijeđeni gležanj odmah natekao, nemam iluzija da će moći nastupiti protiv Ajaxa u nedjelju. To će biti veliki hendikep'', rekao je Slot za RTL7.

Pročitajte više