Izraelci za debakl na Maksimiru krive vratara, evo što kaže trener

Foto: Pixsell

HAPOEL BE'ER SHEVA u utorak je protiv Dinama na Maksimiru u prvoj utakmici druge kvalifikacijske runde Lige prvaka doživio rezultatsku blamažu (0:5).

>> Dinamo - Hapoel 5:0 Modri moćno krenuli u borbu za Ligu prvaka

>> Modri nakon golijade: "Ovo je pravi Dinamo!"

>> Bjelica: Dinamo je pokazao svoje pravo lice

Hapoelov trener Barak Bakhar nerado se nakon utakmice na tiskovnoj konferenciji obratio okupljenim novinarima.

Izraelski dopisnik dobacio mu je da je izdanje izraelskog kluba bilo "loše" i kako je vratar Giannis Anestis bio "vrlo loš".

"Nemam običaj govoriti o svojim igračima nakon utakmice. Izgledali smo jako loše. Cijela momčad je bila loša, ali moramo gledati prema naprijed", odgovorio je Barak Bakhar.

Izraelski novinar bio je uporan u kritiziranju Giannisa Anestisa. 

"Većina golova u posljednje dvije utakmice pala je nakon vratarskih pogrešaka. To su činjenice", rekao je.

Barak Bakhar ostao je priseban:

"Na sebe moramo gledati kao na momčad. Veličina kluba ne mjeri se samo po proslavama i osvajanjem naslova prvaka već i teškim vremenima. Moramo analizirati posljednje utakmice."

"Što nije bilo dobro?" upitao je izraelski reporter koji je monopolizirao razgovor s Hapoelovim trenerom koji je u posljednje tri sezone osvojio tri uzastopne prvenstvene titule. 

"Mnogo segmenata nije funkcioniralo. Ustvari, manje-više ništa nije funkcioniralo. Moramo sjesti i pogledati utakmicu u miru da bismo donijeli konkretne zaključke", poručio je Barak Bakhar, kojeg je potom dočekala konstatacija kako se "san o Ligi prvaka neće ostvariti".

"Imamo utakmicu u prvenstvu, moramo pobijediti. Nadamo se da ćemo u uzvratu u najmanju ruku pobijediti Dinamo", mirno je poručio.

Na koncu dijaloga sa sunarodnjakom, Barak Bakhar gospodski je čestitao Dinamu: 

"Svaka čast, vidjeli smo odličnu momčad. Dali smo im previše prostora, ali nema druge nego da čestitam Dinamu."
 

 

Pročitajte više