Izveo je najbrutalnije zakucavanje godine. Suparnik dobio ozljedu glave

Foto: Screenshot

IGRALA se treća četvrtina utakmice kad je Anthony Edwards prihvatio loptu od suigrača i odrazio se prema obruču Utah Jazza. Ispred njega je bio John Collins. Uslijedilo je brutalno zakucavanje, za mnoge i najbolje u ovoj NBA sezoni, a nakon njega ozlijeđeni su bili i Edwards i Collins.

"Oduvijek sam sanjao ovako zakucati. Mislio sam da neću uspjeti, da sam predaleko od obruča", rekao je nakon utakmice Edwards, kojem je tijekom odrastanja uzor bio Vince Carter, za mnoge najbolji zakucavač NBA lige svih vremena.

VIDEO: Arena Sport

Rezultat akcije: Koš, dislociran prst i nagnječenje glave

U akciji koja je hit na društvenim mrežama ozlijedila su se obojica igrača. Edwardsu je bio dislociran prstenjak lijeve ruke, pa mu je pružena pomoć u svlačionici, nakon čega se vratio u igru. Collins je puno gore prošao. Sumnjalo se na potres mozga i zbog toga nije zaigrao u posljednjoj četvrtini. Kasnije je potvrđeno da je u toj akciji zadobio nagnječenje glave.

Uvid na zakucavanje iz svih snimljenih kutova nudi NBA liga, a najbolju reakciju na moćan završetak napada Kyle Anderson koji je raširio oči, otvorio usta i primio se za glavu.

VIDEO: Arena Sport

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više