Jakirović: Ne znam ostajem li u Dinamu, ujutro ću odlučiti

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

DINAMO je u 2. kolu skupine C Konferencijske lige izgubio u Prištini od Ballkanija 2:0 i doživio jedan od najsramotnijih poraza u svojoj povijesti. Ballkani je slavio golovima Kryeziua u 44. i Hamidija u 83. minuti. Evo što je rekao Dinamov trener Sergej Jakirović nakon utakmice.

"Čestitam Ballkaniju na apsolutno zasluženoj pobjedi. Oni su danas radili ono što sam ja htio da mi radimo. Pokušali smo nešto s izmjenama, ali nije išlo. Ispričavam se svim navijačima Dinama koji ovo ne zaslužuju. Ja snosim odgovornost za ovo, ali se i igrači trebaju zapitati u dubini svoje duše što rade jer ovo klub poput Dinama ne zaslužuje", rekao je Jakirović u uvodu.

Je li ovo nekim igračima zadnja utakmica za Dinamo?

Ne znam je li za mene ovo zadnja utakmica. Kad prespavam ću donijeti odluku jer smatram da sam i ja odgovoran za ovo. Najgore je kad govoriš da te netko buši, ali kad izađeš na teren, onda se moraš zapitati zašto se to događa. Ovo je za mene najteži poraz. Ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Nezamislivo je ovo za mene.

Je li vam smetao teren?

Teren je isti njima i nama. Ako ne možeš doći do duela, ako ne možeš nikoga proći i imaš tehničke pogreške, moraš se zapitati što radiš. Treniraš svaki dan da budeš bolji, to je moj postulat. Možda igrači ne mogu bolje od ovoga, ako ne mogu, onda smo u ozbiljnim problemima.

Prespavat ćete i donijeti odluku, što ste s time mislili?

Da ću prespavati i donijeti odluku. Vidjet ćemo što će sutra donijeti.

Pročitajte više