Jako loše vijesti za PSG. Messi i Mbappe propuštaju utakmicu godine

Foto: Profimedia

NE PRESTAJU jako loše vijesti za PSG. Od početka godine je od sedam utakmica protiv prvoligaša čak tri izgubio i jednu remizirao, pri čemu je ispao iz kupa od Marseillea, a u prvenstvu pobijedio samo tri momčadi iz donjeg dijela tablice. Sada je aktualni prvak Francuske te jedan od najbogatijih klubova svijeta pun zvijezda saznao da mu utakmicu godine neće moći igrati dva superstara.

Kylian Mbappe je zbog ozljede tetiva koljena propustio dvije zadnje utakmice PSG-a, ali će i najmanje dvije iduće: sutrašnji prvenstveni derbi kod Monaca te najvažniji meč, onaj u srijedu na Parku prinčeva protiv Bayerna u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. Le Parisien piše: "Jako je mala šansa da Mbappe bude u sastavu za Bayern, ali ako i bude, sjedit će na klupi te maksimalno dobiti 15-ak minuta".

Lionel Messi je prilikom ispadanja iz kupa ozlijedio također tetive i propušta obje važne utakmice u idućih pet dana. "Messi se ozlijedio u Marseilleu te definitivno ne igra u Monacu, a gotovo sigurno ni protiv Bayerna", piše L'Equipe. Ovo je dakako ogroman udarac za PSG, koji je u krizi, jer to znači da za najvažniji meč ostaje bez Mbappea, koji je ove sezone postigao 25 golova te Messija, strijelca 15 i asistenta za 14 golova. 

Pročitajte više