Janica: U Mariboru ću zavezati štap oko ruke

JANICA KOSTELIĆ je na novinarskoj konferenciji nakon slaloma na Sljemenu kazala kako što prije želi otići kući i zaspati. Vodeću u Svjetskom kupu. Već u petak putuje u Maribor, gdje se u subotu vozi veleslalom.

"Sljedećeg puta u Mariboru će mi zavezati štap i nadam se da mi neće ispasti." - izjavila je našoj novinarki Janica, koja je od organizatora za 24. rođendan dobila tortu.

Janica je pojasnila kako prije prvog laufa nije imala nikakvu tremu te da joj je Ivica, nakon što je isprobao stazu, rekao da je na donjem djelu velika strmina. Ona ga je krivo shvatila i kazala kako je bila previše oprezna.

"Mislila sam samo kako moram navijačima koji su tu pružiti ono pošto su došli, međutim prva vožnja bila je sramotna. Ne mogu vjerovati koliko sam zaostala." - pojasnila je prva skijašica svijeta kako se osjećala nakon prve vožnje.

"Kad sam stala na start druge vožnje ponovo su mi u glavi bili ti ljudi koji su danonoćno radili na stazi, koji nisu radili dva tjedna kako bi napravili stazu. Mislila sam na dvije najvažnije stvari - da moram biti naprijed i da mi nesmiju ispasti štapovi. Dogodilo se ono što se nikad ne događa, izgubila sam štap." - dodala je Janica.

"Ruka mi je natučena jako, a iako me jako boli mislim da je sve u redu. Želim samo ići spavati i dobro se odmoriti." - kazala je Janica.

Janica sutra putuje u Maribor, od kojeg puno očekuje. "Dat ću sve od sebe kao inače." - zaključila je Janica.

Janica je dodala kako je i prije mislila ići na utakmicu Hrvatska - Brazil te kako će, nakon što je za rođendanski poklon dobila karte za utakmicu, sigurno biti u Berlinu 13. lipnja.

Ante Kostelić Gips je Indexu kazao kako "ne zna kako joj je mogao ispasti štap."

D.R. S.H.

Pročitajte više