Je li Carvajal na presici slučajno otkrio da Modrić odlazi iz Reala?

Foto: Profimedia

REAL MADRID sutra od 21 sat igra uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Bayerna na svom Santiago Bernabeuu, a susret su na konferenciji za medije najavili trener Carlo Ancelotti i branič Dani Carvajal. Između ostalog, Carvajal je govorio i o suigračima koji sljedeće sezone neće nastupati za Real jer će napustiti klub.

Nakon što je španjolski novinar postavio pitanje i nabrijao imena Nacha, Tonija Kroosa, Luke Modrića i Lucasa Vasqueza kao onih koji su pred istekom ugovora, Carvajal je dao odgovor kojim je dao do znanja kako očekuje da će barem dio tih igrača zbilja i napustiti klub. Španjolac nije demantirao da Modrić napušta klub pa su se navijači Reala po društvenim mrežama javili zabrinuti jer se nadaju ostanku hrvatskog veznjaka.

"Teško je govoriti o tome. No, istina je. Vjerujem, a nadam se da griješim, da će sutrašnja utakmica biti posljednja u Ligi prvaka na Bernabeuu za neke od mojih suigrača. Nadam se da ćemo pobijediti i zajedno proslaviti još jedan plasman u finale", rekao je Carvajal.

Pročitajte više