Je li ovo znak da Sanchez ostaje u Londonu? Čileanac predstavio novi spektakularni dres Arsenala

Foto: Twitter

KAO I SVAKOG ljeta i ovog svi svjetski klubovi predstavljaju dresove za novu natjecateljsku sezonu. Neki organiziraju glamurozne press konferencije, a neki skromnije navijače mame novim dresovima na društvenim mrežama. Manchester United, Lazio, Real i ostali klubovi već su objavili fotografije svoje opreme, u kojoj će igrati na sjevernoameričkim i australskim turnejama.
 
Tako je i Arsenal predstavio svoju treću garnituru, a uz crvenu i žutu, treća verzija dresa bit će potpuno crna.
 
Proizvođač sportske opreme Puma pobrinuo se da dres izgleda zaista prekrasno, a mnogi smatraju da je puno ljepši od prvih dviju garnitura.
 
Ono što je najzanimljivije u ovoj modnoj kampanji Topnika činjenica je da se u ulozi glavnog manekena našao Alexis Sanchez, sjajni čileanski napadač koji je navodno na izlaznim vratima Emiratesa. Engleski mediji svakodnevno pišu o tome kako je Sanchez na korak do Cityja, a u nekim kombinacijama spominje se i Bayern kao moguća nova destinacija.
 
Sanchezova uloga u promociji novog dresa, naravno, ne mora ništa značiti, Čileanac već sutra može potpisati za novi klub, no ova kampanja svejedno je obradovala navijače Arsenala koji su sad uvjereni kako će se i sljedeće sezone radovati njegovim golovima.
 
 
 
 

Pročitajte više