Jedan detalj ispred hotela Milana najbolje pokazuje fanatičnost navijača Napolija

Foto: Twitter

OD 21 sat na stadionu Diego Maradona u Napulju uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka igraju Napoli i Milan. U prvom susretu na San Siru prije tjedan dana Milan je slavio 1:0. Premda je Milan dobio prvu utakmicu, s obzirom na igre u Serie A ove sezone, Napoli je blagi favorit za prolaz među četiri najbolje ekipe Europe. Napolitanci gaze u Serie A i na koračić su od trećeg naslova u povijesti, prvog od 1990. No, Milan je pokazao da se nema namjeru predati.

Navijači Napolija, inače poznati po svom fanatizmu i ljubavi prema klubu, još sinoć, u večernjim satima su se u ogromnom broju okupili ispred hotela gdje su bili smješteni igrači Milana i cijelu su noć navijali i pravili nesnosnu buku, sve kako igrači Milana ne bi mogli spavati.

No, jedan detalj najbolje pokazuje kakvi su ''luđaci'' navijači Napolija. Praksa s pravljenjem buke oko hotela protivnika je česta, no rijetkost je da navijači ostanu cijelo jutro i nije im bilo teško bukom maltretirati čitav hotel sve kako bi igrače Milana što više omeli u pripremi za večerašnju utakmicu. 

Pročitajte više