UFC

Jedan od najboljih boraca ikad objasnio zašto se Jones ne smije boriti sa Stipom

Foto: AP Photo/Kyusung Gong/Guliver Image

GEORGES ST-PIERRE, jedan od najboljih MMA boraca u povijesti, prokomentirao je potencijalnu borbu između Jona Jonesa i Stipe Miočića. Slavni Kanađanin smatra kako bi bila velika pogreška kada bi Jones prihvatio tu borbu.

"Jones bi se trebao boriti protiv Ngannoua, a ne protiv Stipe. Ovo je poput šaha jer se donose velike i bitne odluke. Mislim da bi Jones pobijedio Stipu, ali zašto riskirati? Ovo je MMA i sve je moguće", rekao je St-Pierre u podcastu Steve-O's Wild Ride.

"Bila bi pogreška prihvatiti borbu protiv Stipe. Ovako ima odmah šansu osvojiti još jedan pojas i otići kao najveći svih vremena. Porast će mu dionice i onda u mirovini ima opcija koliko god želi. Može raditi što god hoće. U našem sportu ljudi ne znaju stati na vrijeme i predugo se zadržavaju. Kasnije padnu pa im se i zatvore opcije iza karijere. Nužno je otići na vrhu", zaključio je GSP.

Podsjetimo, Jones je prošle godine objavio da prelazi u tešku kategoriju. U međuvremenu je nabio jako puno kilograma, ali još uvijek nije odradio ni dogovorio meč u najvećoj kategoriji.

Pročitajte više