Jedan od najvećih talenata pod čudnim okolnostima napustio Dinamo

Foto: Luka stanzl/Pixell-GNK Dinamo

PRIJE nekoliko dana predstavili smo Antonija Marina, mladog Dinamovog nogometaša kojeg je ugledni Guardian svrstao među 60 najboljih nogometaša svijeta u svom uzrastu.

Uz Marina, najveći Dinamov talent je 17-godišnji Ajdin Hasić i brojni su bili oni koji su tvrdili da na njima dvojici počiva budućnost modrog kluba.

Međutim, Hasić je u čudnim okolnostima, doslovce preko noći, napustio Dinamo i s obitelji otišao iz Zagreba.

Dinamo i mladi nogometaš prije par dana potpisali su sporazumni raskid ugovora, no još nije poznato zbog čega se Dinamo odlučio na takav potez kad se zna da Hasića želi pola Europe.

Mladog igrača već neko vrijeme prate Real, Barcelona, Dortmund, Everton..., i pomalo čudi što se Dinamo odlučio riješiti takvog talenta, posebice ako znamo da je Hasić imao važeći stipendijski ugovor koji je potpisao u siječnju ove godine i koji je važio do siječnja 2021.

''Nemamo komentara'', kazao nam je glasnogovornik Dinama Alen Lesički kad smo ga pitali da nam razjasni ''slučaj'' Hasić.
Hasić je inače član i juniorske reprezentacije BiH, a šira javnost ga je bolje upoznala u ožujku kad je u kvalifikacijama za Euro protiv Austrije zabio spektakularan gol s više od 60 metara.

Pročitajte više