Zvijezda New England Patriotsa seli među kečere

Foto: Getty Images/Guliver Image

ROB Gronkowski (28), tight end New England Patriotsa i po mnogima jedan od najboljih igrača na toj poziciji u povijesti, uskoro bi terene NFL-a mogao zamijeniti s ringovima WWE-a, najveće organizacije kečera na svijetu.

Popularni Gronk ozbiljno razmatra odlazak u mirovinu, iako ima jedan od najbogatijih ugovora u ligi koji mu istječe sljedećeg ljeta. S Patriotsima je osvojio dva Super Bowla, pet puta bio je izabran za Pro Bowl, odnosno All-Star utakmicu, a u karijeri je ostvario još čitav niz rekorda.

"Sigurno ću dobro razmisliti što i kako dalje. Kroz sljedećih par tjedana sjest ću s obitelji i ljudima iz kluba te donijeti odluku", rekao je neki dan Gronkowski.

Iako ima samo 28 godina, Gronk je u karijeri imao jako puno problema s ozljedama. Lomio je medijalne i križne ligamente, nekoliko puta ozljeđivao je rame, a teško je pobrojati sve potrese mozga zbog kojih mu je igranje američkog nogometa postalo ozbiljan zdravstveni rizik.

Zbog svega toga, Gronkowski najvjerojatnije odlazi u mirovinu, ali ne potpunu. Karijeru bi trebao nastaviti u WWE-u, najvećoj organizaciji kečera na svijetu.

"Nije pitanje hoće li nam se pridružiti nego kad će se to dogoditi. Dajte, molim vas, pa tu nema dileme", rekao je Mojo Rawley, zvijezda WWE-a i sam bivši branič na sveučilišnom "footballu".

Čak 198 centimetara visok i 135 kilograma težak Gronkowski se već jednom okušao u WWE-u. Na prošlogodišnjoj Wrestlemaniji 33 pridružio se upravo Rawleyu i pomogao mu pobijediti.

Pročitajte više