Jeličić: Premda je Lovren najbolji hrvatski stoper, Čačić nema izbora, mora ga odstraniti

Foto: Screenshot HRT

JOŠKO JELIČIĆ, stručni komentator HRT-ove emisije ''Stadion'' također je imao nešto za reći vezano za slučaj Lovren, a bivši igrač Hajduka i Dinama u ovoj je sapunici stao na Čačićevu stranu.
 
''O sadržaju Lovrenove poruke možda i možemo razgovarati, svatko ima svoj stav, no poruka koju je poslao potpuno je promašena. Međutim, sve je to samo posljedica narušene atmosfere još otkako je Čačić došao na klupu. Odgovornost ima i Čačić, jer je dopustio da se naruši atmosfera koja je bila ionako upitna'', rekao je Jeličić, pa je dodao:
 
''Lovren je naš najbolji stoper, ali Čačić ga mora izbaciti''
 
''Smeta me što ovakvi istupi Lovrena nisu rijetkost, baš kao i njegovi kiksevi i amplitude. Varira od odličnih do groznih utakmica. Baš je zbog toga morao biti skromniji premda tvrdim da je u ovom trenutku najbolji naš stoper. Jako mi je žao što je došlo do ovoga s obzirom na to da smo imali probleme tijekom kvalifikacija, a posebno nakon dodatnih kvalifikacija gdje smo nakon tri pobjede stvorili pozitivnu atmosferu i ovo će je samo poremetiti. Volio bih da se homogenizira, međutim, Čačić nema izbora. Mora odstraniti Lovrena. Nije problem u njemu i njegovu mišljenju, nego u načinu na koji ga je prezentirao gdje spominje svoje suigrače, sustav igre i to je apsolutno nedopustivo.''
 

Pročitajte više