Jerome Fernandez: Svjesni smo da bez pravog Karabatića nemamo šanse obraniti zlato

KAPETAN francuske rukometne reprezentacije Jerome Fernandez prokomentirao je dosadašnje susrete na Euru te današnji dvoboj s Mađarskom.

"Zadovoljan sam kako smo reagirali protiv Rusije nakon poraza od Španjolske u prvom susretu. Ipak, nije to još igra na našoj razini. Izostankom Guigoua dobili smo teški udarac i morat ćemo svi raditi još više da bi to nadoknadili", rekao je Fernandez.

"Bili smo vrlo deprimirani nakon poraza u prvoj utakmici, međutim Onesta nas je sjajno digao, inspirirajuće je djelovao na nas i nije čudo da smo protiv Rusije bili za klasu bolji. Trebala nam je ta pobjeda, pogotovo jer smo željeli proslaviti rođendan Didiera Dinarta", dodao je.

Karabatić nije u pravoj formi i to je najveći problem Claudea Oneste...

"Činjenica je kako Nikola Karabatić nije u pravoj formi, međutim nadamo se da će on biti bolji kako prvenstvo bude odmicalo. Svjesni smo da bez pravog Karabatića teško možemo obraniti naslov prvaka Europe", istaknuo je kapetan Francuske.

Protiv Mađarske će napasti od prve minute; ništa osim pobjede ne igra...

"Što se tiče dvoboja s Mađarskom, napast ćemo od prve minute i pokušati stvoriti razliku. Mađari imaju vrlo dobru i grubu obranu, pokušat ćemo im odgovorit istom mjerom. Novi Sad je blizu Mađarske, bit će puno njihovih navijača, ali i na prvenstvima u Švedskoj i Hrvatskoj, igrali smo protiv cijelog domaćeg gledališta pa opet pobijedili", za kraj će.

Pročitajte više