John Terry izabrao najbolju momčad protiv koje je ikad igrao i favorita za LP

Foto: Profimedia

JOHN TERRY, ikona Chelseaja, višegodišnji kapetan i prvak Europe s tim klubom 2012., bio je u Nyonu tijekom ždrijeba nokaut-faze Lige prvaka. U razgovoru za medije Terry je odgovarao na neka pitanja novinara, a posebno je bilo zanimljivo pitanje o najboljoj momčadi protiv koje je ikad igrao.

"Nikad neću zaboraviti svoje duele protiv Barcelone u polufinalu 2012. godine kada smo osvojili Ligu prvaka", rekao je Terry pa odabrao najteži tim protiv kojeg je igrao. Opet se odlučio za Barcelonu:

"Bila je to Barcelona u sezoni 2004./2005. Imali su Ronaldinha i Messija. Oni su najopasniji igrači protiv kojih sam igrao.''

U tom dvomeču nakon dvije fantastične utakmice dalje su prošli Englezi. Barcelona je kod kuće slavila 2:1, a Chelsea u Londonu 4:2.

Kao prvog kandidata za titulu je izabrao Real Madrid nakon impresivnog grupne faze pošto su Kraljevi imali maksimalan učinak.

"Real Madrid je najviše impresionirao. Jude Bellingham je nevjerojatan i Carlo Ancelotti je veliki trener i mislim da mogu otići daleko. Radio sam s Ancelottijem i on je veliki trener", kazao je Englez.

Pročitajte više