Jokić nakon novog poraza: Što me motivira? To je dobro pitanje, prijatelju

Foto: EPA

AKTUALNI NBA prvaci Denver Nuggetsi izgubili su na domaćem terenu i drugu utakmicu polufinala Zapadne konferencije od Minnesota Timberwolvesa 80:106. Wolvesi tako imaju prednost u play-offu jer osim vodstva 2:0, duplog breaka koji su izborili na gostovanju u Denveru, serija koja se igra na četiri pobjede sada se seli na njihov teren u Minneapolis.

Srpski centar Nikola Jokić imao je 16 poena i 16 skokova za Denver, a nakon utakmice novinari su ga pitali što ga motivira u ovom slučaju: "To je dobro pitanje, prijatelju. Možda pobjede? Da, mislim da je to odgovor." Potom je nahvalio protivničku momčad.

Nahvalio protivnika

"Cijele sezone igraju jako dobro. Pogotovo u obrani. Cijela petorka je vrlo agresivna, znaju što rade", rekao je. Jokić je potom govorio na srpskom kako bi pojasnio što se dogodilo Denveru: "Ne mogu reći da su nas iznenadili jer nisu radili ništa novo. Cijele sezone su takvi. Nismo mogli pronaći lake pozicije za šuteve, oni jesu i pogađali su. Mi smo šutirali samo 34 posto.

Ako ste gledali prethodnu seriju Minnesote sa Sunsima, oni su takvi. Ulaze u tijelo. Igraju vrlo dobru obranu cijele sezone, zato su obrana broj jedan. Moramo otići tamo i boriti se te pokušati vratiti seriju u Denver."

Pročitajte više