Jokićeva reakcija na Đokovićevu čestitku: Divno je biti Srbin

Screenshot: Twitter

NIKOLA JOKIĆ doveo je Denver Nuggetse do prvog NBA naslova u povijesti. Uradio je to senzacionalnim igrama u cijelom play-offu i posebno protiv Miami Heata u finalnoj seriji, pa je jednoglasno proglašen njenim MVP-om.

Srpski košarkaški fenomen dominira najjačom svjetskom ligom u isto vrijeme kada je njegov sunarodnjak Novak Đoković trijumfom na Roland Garrosu potvrdio da je najbolji tenisač u povijesti. Jokić i Đoković su tijekom finalne serije NBA lige i pariškog Grand Slama hrabrili jedan drugog i javno si slali poruke podrške.  

Zato je Jokić nakon trijumfa na konferenciji za medije dobio pitanje: "Novak je osvojio Roland Garros, a vi sada NBA titulu. Kakav je trenutno osjećaj biti Srbin?" Jokić je na to posegnuo za mobitelom ispod stola za kojim je sjedio kako bi vidio Đokovićevu čestitku:

"Pročitat ću njegovu poruku. Aaaa ne, ima previše poruka, isključit ću telefon", rekao je Jokić i nasmijao prisutne. Zatim je nastavio: "Sport je nešto što je u Srbiji posebno. Imamo Novaka, koji je vjerojatno najbolji ikada. Novak je za nas najbolji ikada, sada imamo NBA prvaka. Divan je osjećaj sada biti Srbin."

Pročitajte više