Jokića pitali da usporedi igranje u NBA finalu s nastupanjem za reprezentaciju Srbije

Screenshot: Twitter / NBA

NIKOLA JOKIĆ ovog je tjedna prvi put u karijeri okusio NBA finale, u kojem je na startu serije njegov Denver pobijedio Miami 104:93, a večeras (dva sata iza ponoći po hrvatskom vremenu) ima priliku približiti se naslovu prvaka na samo dvije pobjede. Američke medije zanimalo je može li usporediti igranje u finalu s nastupanjem za reprezentaciju Srbije.

"Drukčije je kad igram za Srbiju. Uvijek je malo više emocija, adrenalina, cijela zemlja navija za tebe, a to je vjerojatno san svakog igrača iz Srbije, da igra za reprezentaciju. Malo je više ne nužno pritiska, ali emocija, sve je na malo višoj razini", objasnio je Jokić.

Poručio djeci da se ne ugledaju u njega, nego idu vlastitim putem

Pitali su ga i što misli o mogućnosti da donese prvi naslov NBA prvaka gradu Denveru i djeci koja žele biti poput njega. Jokić se na pitanje o djeci nasmiješio, ali i brzo odbacio tezu da ga trebaju gledati kao idola. "Naravno da bi bio golem uspjeh jer to nitko još nije napravio, ali ne znam bi li se djeca trebala ugledati u mene. Mislim da moraju imati svoj vlastiti put", rekao je Jokić.

Pročitajte više