Jokićeva urnebesna akcija. Jednom rukom drži zemljaka, drugom radi show

Screenshot: Twitter

NIKOLA JOKIĆ briljirao je i u pobjedi Denvera nad Oklahomom 128:95 premda je zbog laganog slavlja svoje momčadi propustio najveći dio drugog dijela. Postigao je 28 koševa, imao 14 skokova i 5 asistencija. Učinak bi mu sigurno bio triple-double da se nije odmarao. No i s ovim sjajnim double-doubleom ušao je u povijest najjače lige. Ovo mu je čak 103. utakmica s učinkom 25/10/5 u najvažnijim kategorijama i po tome je najbolji u NBA-u. 

S utakmice su viralne dvije Jokićeve akcije. Prva je kada je ispod koša Nuggetsa pokrenuo napad tako da je jednom rukom vodio loptu, a drugom lakonski sklonio sunarodnjaka Alekseja Pokuševskog, koji ga je pokušao čuvati. Nakon što se ovako lagano i impresivno riješio zemljaka, Jokić je preko cijelog terena krenuo nezadrživo u prodor. No, umjesto da poentira, nesebično je dodao Peytonu Watsonu, a ovaj je lijepo zakucao:

U trećoj četvrtini Luguentz Dort pokušao je na isteku napada pogoditi tricu preko Jokića. Međutim, to je ispalo tako da ismijavaju igrača Thundera:

Pročitajte više