Jose Mourinho: Želim da Diarra ostane u klubu, a ne da ode u Tottenham

TRENER Real Madrida izjavio je na subotnjoj press-konferenciji da bi volio vidjeti da francuski nogometaš Lassana Diarra ostane u klubu, iako je ovaj na rubu prelaska u Tottenham.

"Ako se Lassana Diarra na kraju ipak odluči ostati u klubu, to je u redu. Jer najiskrenije, ja nikada nisam ni želio da on ode",rekao je Mourinho.

Francuski vezni nogometaš trenutno je u pregovorima s engleskim premierligašem Tottenhamom, koji bi u slučaju propalog transfera Diarre najvjerojatnije posegnuo za Scottom Parkerom iz West Hama.

"The special one" ne dopušta igračima da se služe Facebookom i Twitterom

Jose Mourinho ponovo je skrenuo pozornost na sebe, doduše prilično čudnim potezom.

Naime, portugalski je stručnjak zabranio svojim pulenima da se služe društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera! Ne želi da igrači na takvim stranicama objavljuju snimke i fotografije iz svlačionice, kao što je primjerice prošle sezone učinio Mesut Özil kada se slikao sa Zinedineom Zidaneom. Također strahuje da bi protivnici na temelju snimaka poslije utakmice mogli izvlačiti ponekad ključne podatke o atmosferi unutar momčadi.

Ova će vijest zasigurno najviše pogoditi “ovisnike” poput Ikera Casillasa ili Cristiana Ronalda, koji su po Mourinhu, previše povezani sa fanovima i novinarima.

Bilo to paranoično ili ne, Jose uvijek mora biti "The special one".

Pročitajte više