Transferi

Josip Vuković se vratio u Hajduk

Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

JOSIP VUKOVIĆ novi je igrač Hajduka. Jučer je 28-godišnji Splićanin sporazumno raskinuo ugovor s Osijekom, a danas se vratio na Poljud i potpisao trogodišnji ugovor.

"Volio bih zahvaliti svima na dobrodošlici. Osjećaj je savršen. Kada sam prolazio pokraj terena, prisjetio sam se svih lijepih trenutaka iz prošlosti, svih trenera i doživljaja. Radujem se svakom novom danu. Totalno sam drugačiji igrač od trenutka kada sam bio ovdje. Smatram da mogu pomoći klubu i da ću to pokazati u utakmicama koje dolaze brzo. Idemo se dobro pripremiti da sezonu dočekamo spremni", rekao je Vuković.

Prošle sezone je odigrao 20 utakmica, ali nije bio standardan u prvoj momčadi, pa nije imao ništa protiv odlaska iz Osijeka. Za Hajduk je u sezoni 2014./15. odigrao 23 utakmice, prije nego što je otišao u Istru. Kasnije je preko Splita i Viteza prešao u ukrajinski Olimpik i zatim nakon pola godine kao slobodan igrač u Maritimo.

"Najvažnije mi je igrati, biti što više na terenu. Što se Osijeka tiče, ne mogu apsolutno reći ni jednu ružnu riječ. Naprotiv, čast mi je što sam bio dio najbolje generacije u povijesti kluba, to ću uvijek pamtiti i time se uvijek ponositi. Stvarno mi je žao što odlazim, jer kada sam dolazio, mislio sam da ću ostati duže, ali život nogometnog profesionalca je takav da je teško nešto planirati. Neke se stvari događaju neplanski", rekao je Vuković pri odlasku iz Osijeka.

Pročitajte više